11 Kasım 2010

Eyüp Devlet Hastanesi Randevu Alma

Eyüp Devlet Hastanesi Randevu Alma

Eyüp Devlet Hastanesi Randevu Alma bilgilerinin yer aldığı Randevular.Com sayfasıdır. Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken hastanenin randevu sistemi gerçekten çok kullanışlı.


Üstteki yer alan linki tıklyarak Eyüp Devlet Hastanesi online randevu sistemine ulaşacaksınız. Açılan sayfada TC Kimlik numaranızı girin ve gerekli alanları doldurun. Randevu almak bu şekilde çok kolay.Randevu onaylama işlemi tamamlandıktan sonra ekranda yazacak olan referans numarasını saklayınız.

Eyüp Devlet Hastanesi Randevu Alma İptali
Online randevu iptalinizi buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Eyüp Devlet Hastanesi Telefonla Randevu
0 212 581 20 00 

Telefonla randevu işlemlerinin detaylı olarak anlatıldığı sayfamıza gitmek isterseniz burayı tıklayın.Bu sayfada doktor,bölüm kodlarını nasıl randevu almanız gerektiğiniz detaylı olarak anlatılmaktadır.

Eyüp Devlet Hastanesi Tarihçe

1945 yılında Eyüp İlçesi Otakçılar semtinde iki katlı kiralık bir binada 5 Uzman Hekim (Dahiliye, Genel Cerrahi, KBB, Göz ve Kadın Doğum) ile İşçi Sigortaları Dispanseri olarak faaliyet 1952 yılına kadar devam etmiştir.


Eyüp SSK Hastanesi  (1952-2005)
İşçi Sigortaları Kurumu tarafından,  bugünkü mevcut yer Necmi ATEŞ isimli şahıstan alınarak 1952 yılında 25 yatak kapasiteli Eyüp SSK Hastanesi hizmet vermeye başlamıştır.
Yapılan ilavelerle, SSK Eyüp Hastanesi 1964 yılında 125 yataklı, 1973 yılında 209 yataklı ve daha sonra 276 yataklı hizmet verecek şekilde büyümüştür. 1967 yılında  bir süre devam eden Dahiliye ve Genel Cerrahi dallarında uzmanlık eğitimi vermiştir. Hizmet Hastanesi görevine ilave olarak , 1976 yılından itibaren bir süre Meslek Hastalıkları Hastanesi olarak ta hizmet vermiştir.
1989 yılında hastane bahçesinde poliklinik binası (C Blok) yaptırılarak hizmete açılmış, daha sonra 2002 deprem güçlendirmesi yapılmıştır.1997 yılında Gaziosmanpaşa Semtinde SSK Gaziosmanpaşa Polikliniği hastanemize bağlı olarak faaliyetine başlamıştır.2002 tarihinde TSE-EN ISO 9001:1994 belgesi alınarak Kalite Güvence Sistemi uygulanmaya başlanmış,  2004 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemine geçiş yapılmıştır.
Eyüp Devlet Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.