1 Kasım 2010

HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİ RANDEVU ALMA

Haydarpaşa Numune Hastanesi Randevu Alma


Haydarpaşa Numune Hastanesi randevu alma işlemlerinin anlatıldığı Randevular.Com sayfasıdır. Burada online   ve telefonla randevu alma işlemleri detaylı olarak anlatılmaktadır.

Haydarpaşa Numune Hastanesi Randevu Almak İçin Burayı Tıklayın


Üstteki linki tıkladığınız zaman hastenin online randevu sistemi açılacak. Bu sayfada TC Kimlik numaranız ile sisteme giriş yaparak randevu alabilirsiniz. Sizden istenen bilgileri eksiksiz doldurmanız önemlidir.


Haydarpaşa Numune Hastanesi Telefonla Randevu Alma


0216 542 42 00 'ı arayarak telefonla randevu alabilirsiniz.


Haydarpaşa Numune Hastanesi Tarihçe

Haydarpşa Numune Hastanesi ;Farabiye’ye göre; insan faziletinin temel mikyası, hemcinslerinin sıhhat ve afiyetlerine esirgemedikleri alakadır. Bu himmeti esirgememiş olan, eğer karar mevkiindeki kişi ise; dünyada itibar makamını, ahretti ise cennetini yapar’ , sözü itibariyle insan sağlığı tarihten günümüze kadar her zaman ön plana çıkmış ve sağlığa verilen değer, mimariye de yansımıştır. Böylece hastaneler günümüze kadar ülkelerin vazgeçilmez mimari eserleri olmuştur.  Osmanlı sultanlarından II. Sultan Abdülhamid Han’ın hastanelere olan duyarlı kişiliği bu günkü Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 1800’lü yıllardaki temelinin atılmasına vesile olmuştur.


        Tıp Fakültesi eğitimi, Osmanlı döneminde; 1827 yılında 14 Mart Çarşamba günü Tıbhane adı altında Şehzadebaşı’nda Tulumbacı konağında açılmıştır. Dönemin Padişahı II. Mahmut’tur. Okul, Fransızca eğitimli hiç tatbikat yapılmadan sadece nazari olarak eğitim vermiştir.



HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİ ZİYARET SAATLERİ


Hafta İçi :         Saat 14:30 ile 15:30 arasıdır.
Hafta Sonu :    Saat 13:00 ile 16:00 arasıdır.
Not : Yoğun Bakım servisi ziyaret saatleri hergün 16:00 ile 17:00 arasında
hastanın durumu uygunsa doktor izni ile yapılmaktadır.



Haydarpaşa Numune Hastanesi Ulaşım ve Kroki

View Larger Map

1 yorum:

  1. Randevu adresindeki sorun giderilmiştir. Rahatlıkla randevu alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.