3 Kasım 2010

KARAMAN DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA

KARAMAN DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA

Randevular.com online randevu sitesi tarafından hazırlanan Karaman Devlet Hastanesi randevu alma bilgilerinin yer aldığı sayfamıza hoş geldiniz.


Hemen üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan hastaneye ait webrandevu sayfasında TC Kimlik numaranız ile uygun olan tarih ve saat için randevu alabilirsiniz.

KARAMAN DEVLET HASTANESİ HAKKINDA BİLGİLER:
Karaman Devlet Hastanesi, 1947 yılında Millet Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamış olup, bu gün hastanemiz İlimiz Merkezinde yaşayan 135.000 nüfusa ve Ayrancı İlçesi, Başyayla İlçesi, Ermenek İlçesi, Kazımkarabekir İlçesi, Sarıveliler İlçesi ile Mersin İl'i Mut İlçesinde ikamet eden yaklaşık 250.000 nüfusa hizmet vermektedir. 


Hizmet binalarından A Blok, ilk 1947 yılında yapılan Millet Hastanesi olup, yarım kargas üzerine, daha sonra ek binalar olarak B,C,D ve en son müstakil olarak E blok eklenmiştir. B,C,D ve E Bloklar tam kargas olarak inşa edilmiştir. Karaman İli konumu itibarı ile 5.nci derece (deprem olma riski en az olan ve deprem haritası üzerinde beyaz bölgede gösterilen) deprem bölgesindedir. 

Hastanede, 14.03.2005 tarihinde Hekim Seçme Özgürlüğü uygulaması başlatılmış, bu amaçla her hekime bir poliklinik odası düzenlenmiştir. 

82.Yıl Devlet Hastanesi 01.01.2009 tarihinde, Doğumevi ve Çocuk Hastanesi 01.06.2009 tarihinde hastane bünyesinde birleşerek 353 yatak ile hizmet vermektedir.

KARAMAN DEVLET HASTANESİ ULAŞIM VE KROKİ


View Larger Map

2 yorum:

  1. Karaman devlet hastanesi telefonla randevu almak istiyorum.Hangi numarayı aramam gerekiyor?

    YanıtlaSil
  2. ne zaman randovu almaya çalışsam hep kapalı ertesi güne alırsın diye duyuru çıkıyor kimse memnun degil çocugum hasta bana şu an lazım lütfen ilgililerden rica ederim böyle olmaz

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.