16 Aralık 2010

ARNAVUTKÖY DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA

Arnavutköy Devlet Hastanesi randevu alma işlemlerinin anlatıldığı Randevular.Blogspot.Com sayfasıdır.



Üstteki linki tıklayın. Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin erandevu işlem merkezi açılacak. Açılan sayfada TC Kimlik Numaranızı girin ve diğer adımlarda sizden istenecek olan kimlik bilgileri ve telefon bilgileri vs. girin. Daha sonra ekrana hastanenin seçtiğinin branşının randevu alınmaya müsait olan tarih ve saatleri ekrana gelecek. Ekrana gelecek olan bu sayfada size uygun olan randevu tarih ve saatini seçin. Randevu alma işleminizi tamamlayın.

ARNAVUTKÖY DEVLET HASTANESİ TELEFONLA RANDEVU:


0212 597 9 597
nolu telefondan randevu alabilirsiniz.


Online işlem merkezine ulaşamadığınız durumlarda bu numarayı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


Daha Büyük Görüntüle


16 yorum:

  1. kardeşim bu link calışmıyor bir ilgilenin şununla rica ediyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Hastanenin randevu linkine ait adres değişikliği nedeniyle sorun yaşanmıştır. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun giderilmiştir.

    YanıtlaSil
  3. RANDEVU ALIYORUZ AMA HANGİ BÖLÜM DİYE NASIL ÖĞRENİRİZ.BÖLÜMLERİDE YAZILIRSA ÇOK SEVİNİRİZ.HANGİ BÖLÜME GİDECEĞİZ NERDEN BİLECEĞİZ?22 Şubat 2011 15:21

    RANDEVU ALIYORUZ AMA HANGİ BÖLÜM DİYE NASIL ÖĞRENİRİZ.BÖLÜMLERİDE YAZILIRSA ÇOK SEVİNİRİZ.HANGİ BÖLÜME GİDECEĞİZ NERDEN BİLECEĞİZ?

    YanıtlaSil
  4. BAŞKA BRANŞLAR NE ZAMAN FALİYETE GEÇECEK.HASTANE TAMAMEN NE ZAMAN FALİYETTE OLACAK.ACİL DE TAM DÜZENLİ ÇALIŞMIYOR.RANDEVU ALIMI İÇİN DAHA KOLAY BİLGİLER VERİLSİN.

    YanıtlaSil
  5. ARKADAŞIM BU HASTANENİN ÖN KAPISI SÜS OLARAKMI BEKLİYOR?Bİ HAYIR YAPIYORSUNUZ BARİ TAM YAPIN.DANIŞMANLAR HALKIMIZA DÜZGÜN YARDIMCI OLMUYOR.KLAVYEDE TUŞ ARIYORLAR ÜZERİNE KUSASIM GELDİ.KENDİLERİNİ Bİ ŞEY ZANNETMESİNLER.

    YanıtlaSil
  6. bir türlü randevu alamadım herkes sıra kapmış

    YanıtlaSil
  7. nasıl randuwu alabılırız herşeyi yazıyoruz ama olmuyor ???????????????

    YanıtlaSil
  8. ne biçim birşey bu yaa bekliom bekliom hep dolu hep dolu

    YanıtlaSil
  9. SELAMUN ALEYKUM.arnavutkoy tevlet hasdanesine birkac gere gittim . hastaneyi yabanve emeğigecen insanlara teşekurler ALLAH CC RAZI OLSUN .yanlız tikkatımı ceken bir kac konu var.hastane tam teşekullu calışmıyor. hasda kayıtlarda cittiyetyok taha cok sanki ben isdediğim gibi yabarım havası var kurallar dam yerine oturtulmamış.hasdalar kurallara uymuyor ve bu kuralları takip etecek görevliler citi görevlerinde teyiller sanırım .hasdane icinde sevgi saygı ve herkes hakkına razı gelmesihususunda hareket etilmesi yerinde olur.ben kişileri şikayet babında yazmadım sadece herkes görevini ve gimseyi üzmeden gerği gibi sevgi saygı icin de yabılmasını temenisiyle arz eterim .şimden teşekur eterim. sevgi ve saygılarımla

    YanıtlaSil
  10. RANDEVU ALAMIYORUZ NEYAPALIMYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    YanıtlaSil
  11. SABAH TAN BERİ UĞRAŞIYORUM BİRTÜRLÜ BEYİN CERAHINDAN RANDEVÜ ALAMIYORUM BEBEĞİM VAR VE BENDE FITIKVAR AĞRILARA DAYANAMIYOM

    YanıtlaSil
  12. SADETTİN YILMAZ27 Temmuz 2011 19:21

    NEBİÇİM BİR SİSTEM BU HİÇBİR ŞEKİLDE OLMUYOR.TEL. İLE RANDEVU ALMAYA ÇALIŞIYORUZ.BANKALAR GİBİ UZATIYOSUNUZ SONRADA DOLU DAHA SONRA DENEYİN ..DİYE BİR SES.NEDEN HİÇBİRŞEY YOLUNDA GİTMİYOR. AYRICA ÇALIŞANLARINIZDA BİR HAVALAR SANIRSINIZ KÜÇÜK DAĞLARI ONLAR YARATMIŞ.SADECE BİRAZ SAYGI ÇOK MU ZORR..

    YanıtlaSil
  13. MERHABA HASTANENİZ DAHA TEMİZ OLUSA SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  14. vallahi ne diyeyim ölücem ama hala bi randevu alamadım ne biçim iş bu ya şu memlekette bir işide dogru yapan yok mu?

    YanıtlaSil
  15. Hastanenin değişmiş olan randevu alma linkindeki sorun düzeltilmiştir.Rahatlıkla randevu alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.