11 Ocak 2011

Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Randevu Alma

Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Randevu Alma


Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Randevu Alma işlemlerinin anlatıldığı Randevular.Com sayfasıdır. Kütahya ilinde yer alan hastanenin randevu sistemi gerçekten kullanıcı dostu hazırlanmış ve internetten randevu almak hakikaten çok kolay.


Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada TC Kimlik numaranızı girin.Sade bir ekrana sahip randevu sisteminde herşey zaten açıklanmış. Sizden istenen bilgileri adım adım girin ve işleminizi tamamlayın.



Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Ulaşım ve Kroki



Daha Büyük Haritayı Görüntüle

9 yorum:

  1. Evliya çelebi devlet hastanesinin randevu sistemi gerçekten çok kötü. günün belli saatlerinde randevu alınabiliyor . mesela şu an pazartesi için randevu almak istiyorum ama alamıyorum neden çünkü saat 12 de açılacak yazmışlar. dükkan sanki . internetin mantığını kavrayamamışlar. sen onu 24 saat açık tut isteyen istediği zamana randevu alır ne zaman müsaitse ama randevu almayı neden kapatıyorsun anlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. bu ne biçim rendevu sayfası yav anan ağladı hala bulamadım.akşamdsan beri telefona bile bakan yok wep sayfanız çalışmıyo...vs.vs.

    YanıtlaSil
  3. ya 5 saattir internetteyim artık dayanacak gücümkALMADI NE OLUR ŞUNA Bİ ELATIN YA bunu hiçmi bi dpktor okumuyo hiçmi şikayet yok hayret valla bu millet iyice MALLAŞMIŞ e boule sağlık bakanın böyle hastanelari var normal heralde...

    YanıtlaSil
  4. AKLIMA ÖYLE BİŞİLER GELİYOKİAMA TERBİYEM MUSAADE ETMİYOT...

    YanıtlaSil
  5. GÖNDER GÖNDER HAVAYA İLGİ YOK... TELEFONLra bakmayan sistem bunlaramı bakacak

    YanıtlaSil
  6. yatdımmmmmmedin imdaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttt

    YanıtlaSil
  7. Sistemi kontrol ettim. Şu anda açılıyor. Saat 00:16

    YanıtlaSil
  8. SAYIN YETKİLİLER BİR RENDUVU ALMAK İÇİN GECE SAAT 24 BEKLEMEK ZORUNDAMIYIZ NE BİÇİM BİR SİSTEM UYGULUYORSUNUZ İNTERNET BAŞINDAMI BEKLEYECEĞİZ HANGİ ÇAĞDASINIZ SİZ HİÇ OLMASSA TELEFONLARA CEVAP VERİN SAĞLIK BAKANLIĞINA DUYRULUR KÜTAHYA EVLİYA CELEBİ HASTANESİ RENDUVU SİSTEMİ CANIMIZI BEZDİRDİ LÜTFEN BU KONUYA EL ATIN SAYGILAR

    YanıtlaSil
  9. Kütahya Evliya Çelebi Araştırma Hastanesi Baş Hekimliğinin DİKKATİNE sizlerin biz hastalar ve hasta yakınlarına bu kadar eziyet etme hakkını nereden buluyorsunuz bir renduvu alacağız bilgisayara otamatikmen girecek doluysa kabul etmeyecek boşsa renduvu verecek sistemde bu kadarmı rahatsız oluyorsunuz gece saat12 den sonra sistemi açıyorsunuz onca insanı o saate yönlendiriyorsunuz ve sistemde çok yüklenilmesinden ötürü kilitlenmelere maruz bırakıyorsunuz bizler renduvu alabilmek için o saati beklemek zorundamıyız illaki bu işde Recep Tayyip Erdoğanmı el atacak yokmu içinizde bir yiğit bu sistemi düzeltecek yoksa işi Cumhurbaşkanımıza havale edelim bir vatandaş olarak sizleri kınıyorum.

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.