12 Ocak 2011

Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma

Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma
Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma bilgilerinin yer aldığı Randevular.Com sayfasıdır. Hastanenin adres ve iletişim bilgileri ile harita bilgileri mevcuttur.


Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa, diş sağlığı merkezinin online işlem merkezidir ve bu sayfada ilk olarak TC Kimlik numaranızı sisteme girmeniz gerekmektedir.Daha sonraki adımlarda ağız ve diş sağlığı merkezinin randevu almaya müsait tarih ve saatlerini göreceksiniz.Bu seçeneklerden size uygun olananını seçerek randevu alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.Günün belirli saatlerinde işlem yapılabiliyor randevu ve bu sitede belirtiliyor.Randevu saatlerine dikkat edin.

Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Telefonla Randevu Alma
0216 469.77 numaralı telefondan 13:30-23:59 saatleri arasında randevu alabilirsiniz.Online işlem merkezine erişemediğiniz durumlarda bu numarayı kullanmanız daha uygun.

1 yorum:

  1. Randevu almak için linki tıkladığım zaman hiçbirşey açılmıyor. Yetkililer lütfen bu sorunu düzeltsin. Randevu almak isitiyoruz alamıyoruz.

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.