11 Ocak 2011

Kocaeli Devlet Hastanesi Randevu

Kocaeli Devlet Hastanesi Randevu 
Kocaeli Devlet Hastanesi Randevu Alma işlemlerinin anlatıldığı Randevular.Com sayfasıdır. Hastanenin randevu sistemi gerçekten mükemmel hazırlanmış ve internetten randevu almak hakikaten çok kolay.



Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada TC Kimlik numaranızı girin. Randevu almak istediğiniz kampusu seçin. Daha sonra sizden istenen bilgileri adım adım girin ve randevu alma işleminizi tamamlayın.


Kocaeli Devlet Hastanesi Tarihçe
Kocaeli Devlet Hastanesi 1945 yılında hizmete girerek halkımıza sağlık hizmeti sunmaya başlamıştır.  O tarihten günümüze, her geçen gün daha mükemmele ulaşabilmek için yoğun çaba harcandı ve artık Kocaeli Devlet Hastanesi modern tıbbın gerektirdiği tüm araç ve gerecin, üstün bilgi birikimine sahip doktorlar tarafından kullanıldığı bir merkez haline geldi. Bölgemizdeki hastalara nitelikli sağlık hizmeti sunulmasının yanı sıra, Kocaeli Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, öğrenciler ve araştırma görevlileri için önemli bir eğitim ve araştırma merkezi olma özelliğine de sahip


Kocaeli Devlet Hastanesi bünyesinde yaklaşık 110 uzman, 35 pratisyen hekim, hizmet sektörleri de dahil olmak üzere yaklaşık 1000 personel hizmet vermektedir. Onkoloji ünitesi ile beraber toplam 8 bloktan oluşan hastanemizde yılda yaklaşık 700,000 hasta ayaktan, 24000 hasta yatarak tedavi görmekte, 12.000 hasta ameliyat edilmektedir. 24 saat tam teşekküllü acil servis hizmeti sunulan hastanemizde 400 yatak kapasitesi bulunuyor.        


Hasta haklarına saygının ve hasta memnuniyetinin ön planda olduğu hastanede sağlık hizmetinde sürekliliği sağlamak hep önde gelen amacımız olacak. Bu misyonu sürdürmek için hep kararlı adımlar atılmaya devam edilecektir. 

2 yorum:

  1. hasta Tablosuna yeni hasta girişi yapılamadı ex: do KSS - Object reference not set to an instance of an object. tc no girdim böle yazı çıktı randevu alamadım

    YanıtlaSil
  2. Randevu aldığımızda o gün içinmi alıyoruz yoksa öteki gün'e mi atıyor?

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.